تهران، تهران
086-42342324
مبدل ارتباطی آتونیکس

بدون شک نام دسته بندی مبدل‌های ارتباطی برای بسیاری از افراد آشنا است. اگر شما عزیزان بسته به نیازهایی که دارید به دنبال بهره‌بردن از مواردی قابل اتکا و با کیفیت در این گروه هستید، توصیه می‌کنیم تا انتهای این مقاله با گروه صنعتی فانال همراه باشید؛ زیرا هدف از تهیه این مطلب تحقیق در مورد مبدل‌های ارتباطی آتونیکس است. برندی که به آن اشاره داشتیم یکی از معتبرترین شرکت‌های فعال در تولید قطعات الکترونیکی به حساب می‌رود که سهم عظیمی از بازار مصرفی جهانی را هم تصاحب کرده.

در ابتدا ما مفهوم این محصول را توضیح داده و سپس انواع پروتکل‌های آن را بررسی می‌نمایم. در آخر به سراغ شرکت autonics که سازنده مبدل‌های ارتباطی هست رفته و توضیحاتی را پیرامون آن و سری‌های موجودش ارائه خواهیم کرد. پس اگر شما عزیزان به دنبال اطلاعاتی به روز و قابل اطمینان در زمینه‌های بیان شده هستید، تنها کافی این مطلب را به خوبی مطالعه نمایید.

مبدل ارتباطی

مبدل ارتباطی در واقع وسیله‌ یا قطعه‌ای بوده که  برای تبدیل پروتکل‌های استاندارد یا اختصاصی به یک قرارداد مناسب برای دستگاه‌ها و ابزارهای مختلف استفاده می‌شود. protocolها در واقع نرم‌افزارهایی هستند که بر روی routerها نصب و جای‌گذاری ‌می‌شوند. در ضمن این قطعه نرخ و فرمت دادها و قراردادهای این network را به پروتکل‌های مناسب برای شبکه داده‌ای که در حال مرور هستند تبدیل می‌نماید.

در زمینه‌های تولید، نفت و گاز، انتقال و توزیع برق، اتوماسیون صنعتی و برنامه‌های مانیتورینگ از راه دور، protocolهای مختلفی وجود دارد. مبدل‌های ارتباطی با field network، ارتباط و شبکه‌سازی آسان و کارا را بین وسایل مختلف در فرایندهای صنعتی ایجاد می‌کنند. باتوجه‌به نیاز خریداران و مصرف‌کنندگان این وسیله کاربردهای متفاوتی دارد. در ضمن می‌تواند یک مبدل سخت افزاری، نرم‌افزاری و یا یک تبدیل‌کننده یکپارچه بر اساس پروتکل‌ها باشد.

پروتکل‌های مبدل‌های ارتباطی

در قسمت قبل اشاره‌هایی به پروتکل‌ها داشتیم؛ پس از معرفی مبدل‌های ارتباطی نوبت به بررسی protocolهای آن‌ها می‌رسد. اولین نکته‌ای که پیرامون این موضوع باید بیان کنیم، چیزی نیست جز تقسیم شدنشان به 6 دسته مختلف. ازآنجایی‌که این شش بخش دارای قسمت‌های زیادی هستند ما از هر بخش چهار protocol  را معرفی کرده و در صورت لزوم آنها را مورد تجزیه‌وتحلیل قرار می‌دهیم.

اولین نوع قراردادها، اتوماسیون صنعتی به شمار می‌روند که در ادامه فهرستی از زیر مجموعه‌های اصلی آن را مشاهده خواهید کرد:

  • MPI (که به اسم رابط چندنقطه‌ای شناخته‌ می‌شود.)
  • TTEthernet (این نوع توسط شرکت TTTech ساخته شده)
  • PieP (که می‌توان آن یک پروتکل فیلد باس باز نام‌گذاری کرد.)
  • Optomux (به‌صورت باز طراحی شده و در طول زمان برای برنامه‌های کاربردی این اتوماسیون مورداستفاده قرار می‌گیرد.)

سیستم‌های کنترل صنعتی، قراردادهای اتوماسیون ساختمان و پروتکل اتوماسیون سیستم قدرت، meter redingها اتوماتیک و باس‌های پروتکل وسایل نقلیه/خودروها موارد بعدی‌ای هستند که باید به بررسی آنها بپردازیم. به دلیل تنوع بالا در گزینه‌هایی که به آنها اشاره شد و برای جلوگیری از سردرگمی شما کاربران عزیز، فهرست‌هایی را برای هر یک از آنها ایجاد کرده‌ایم که در ادامه می‌توانید آنها را مطالعه کنید.

سیستم‌های کنترل صنعتی

  • MTConnect
  • OPC
  • OPC UA
  • OMG DDS

قراردادهای اتوماسیون ساختمان

  • BACnet
  • EnOcean ( ویژه برای گرفتن انرژی و دستگاه‌های توان پایین)
  • VSCP
  • INSTONE ( این protocol دوسیمه جدید بوده که برای آزمایشگاه‌های خانگی هوشمند کاربرد دارند)

پروتکل اتوماسیون سیستم قدرت

  • DNP3
  • IEC60870-5
  • IEC61850
  • IEC62351

meter redingهای اتوماتیک

  • M-Bus
  • OMS
  • ModBus
  • -ANSI 18

باس‌های پروتکل وسایل نقلیه/خودروها

  • IEBUS
  • Flex-Ray (دارای سرعت بالا با ویژگی مهم امنیتی)
  • شبکه منطقه خودرو (VAN)
  • سیستم‌های حمل‌ونقل رسانه‌ای محور (MOST).

مبدل‌های ارتباطی شرکت آتونیکس

در سال 1977 در کشور کره جنوبی این شرکت تأسیس شد که امروزه یکی تولیدکنندگان و صادرکنندگان معتبر در زمینه انواع سنسورها و کنترل‌کننده‌ها به شمار می‌رود و سهم قابل‌توجهی در تأمین ملزومات اتوماسیون‌های صنعتی مختلف را دارد. محصولات برند مورد بحث بالغ بر 6000 مورد هستند که در بیش از 100 کشور دنیا از جمله ایران به فروش رسیده و بسیار محبوب و پر مشتری‌اند.

هدف اصلی autonics مانند سایر شرکت‌ها رضایت و جلب اعتماد مشتری بوده که همواره در این راستا بسیار تلاش می‌کند و با سیستم‌های کنترل کیفی پیشرفته، تست‌ها و آزمایش‌های سختگیرانه‌ای را بر اساس استانداردهای بین‌المللی روی تولیدات خود انجام می‌دهد.

مبدل‌های ارتباطی نیز یکی از محصولات این شرکت هستند. تولیدات برند مورد بحث یکی از مؤثرترین و پیشرفته‌ترین راه‌حل‌ها برای کنترل از راه دور و مانیتورینگ هستند و قابلیت توسعه و سازگاری را دارند. شرکت آتونیکس این محصولات را در سری‌های SCM-US، SCM-38I، SCM-US48I، SCM-USU2I و SCM-WF48  روانه بازارهای جهانی کرده است.

آیا کسب اطلاعاتی پیرامون موارد فوق برای شما عزیزان گزینه‌ای جذاب به شمار می‌رود؟ پس با مجموعه فانال گر. پ همراه باشید زیرا در ادامه به‌صورت کلی به بررسی سری‌های ذکر شده می‌پردازیم.

معرفی سری‌های مبدل ارتباطی شرکت آتونیکس

سری‌های مبدل ارتباطی آتونیکس برای آن دسته از افرادی که پس از مطالعه بخش‌های قبلی به خرید محصولات این گروه علاقه‌مند شده‌اند گزینه‌ای بسیار جذاب به شمار می‌رود. آیا شما عزیزان نیز در این گروه قرار می‌گیرید؟

پس بهتر است بدانید که در ادامه سری‌های SCM-US، SCM-38I، SCM-48I، SCM-WF48 و SCM-USU2I را در بخش‌هایی جداگانه مورد بررسی قرار خواهیم داد. هدف ما از این کار کمک به افرادی است که به دنبال انتخاب بهترین مبدل ارتباطی آتونیکس هستند.

مبدل ارتباطی آتونیکس سری SCM-US

اولین محصولی که از مبدل‌های ارتباطی آتونیکس به سراغ معرفی آن خواهیم پرداخت، چیزی نیست جز سری SCM-US. قطعات تولیدی در این گروه دارای مدل USB-SERIAL بوده که قابلیت ارتباط و انتقال داده (دیتا) بین رایانه و تجهیزات کنترلی را به مصرف‌کنندگان می‌دهد.

همچنین این کابل دارای هسته فریت بوده که مقاومت بالایی داشته و از آن در برابر نویز محافظت می‌نماید. یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های آن که باید به عنوان ویژگی نهایی‌اش بیان کنیم جیزی نیست جز تطبیق پذیری قطعه‌های مورد بحث با تمام سیستم‌عامل‌های رایج و متداول.

مبدل ارتباطی آتونیکس سری SCM-38I

سری SCM-38I جهت تبدیل سیگنال RS232C به RS485 استفاده می‌شود که اجازه اتصال آسان و انتقال داده بین دو پورت ذکر شده را می‌دهد. این گروه توانایی انتقال سیگنال تا 2/1 کیلومتر را دارد. یکی از چالش‌هایی که معمولاً هنگام استفاده از مبدل‌های مختلف پیش میاید چیزی نیست جز تاثیر گذاری موج‌های مزاحم و پارازیت‌های مختلف.

شاید برای شما جالب باشد که با استفاده از این سری مبدل‌ها، به دلیل وجود مدار حفاظت در برابر موج‌های ضربه و خطوط سیگنال ایزوله بین دو پورت RS232C و RS485 با مشکلاتی که به آنها اشاره داشتیم به هیچ وجه رو به رو نخواهید شد.

مبدل ارتباطی آتونیکس سری SCM-48I

 سری SCM-48I جهت تبدیل USB  به RS485 مورداستفاده قرار می‌گیرد که اجازه اتصال آسان و انتقال داده بین رایانه و تجهیزات RS485 را به مصرف‌کننده می‌دهد. این محصول مانند سری قبلی (SCM-38I) دارای مدار حفاظت بوده و از طریق پورت USB تغذیه می‌شود.

مبدل ارتباطی آتونیکس سری SCM-WF48

 در سری SCM-WF48 قابلیت اتصال بیسیم بین تجهیزات با تبدیل سیگنال USB یا RS485 به سیگنال WIFI یا برعکس به مصرف‌کنندگان داده می‌شود. این وسیله توانایی ارسال سیگنال تا فاصله 100 متری  را دارد.

مبدل ارتباطی آتونیکس سری SCM-USU2I

آخرین دسته‌ای که مورد بررسی قرار می‌گیرد SCM-USU2I است. این سری دارای USB Temperature Data Logger بوده که به طور هم‌زمان دو کانال از داده‌های دمایی را به کامپیوتر شخصی‌تان انتقال می‌دهد.

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس